Book en klasse

Klasser i uge 36.

Hvis du allerede er en erfaren “yinster” kan du stadig nå at melde dig til et af de faste hold enten kl. 10:00 eller 18:45 på mandage.

Hvis du hellere vil droppe in en klasse ad gangen, så kig forbi mandag kl. 17:00, søndag kl. 16:00 – eller online søndag aften.

NB: hvis du ikke har set det endnu, er vi på en ny adresse hos Drop In Yoga, som ligger i Farvergården ovenpå Kulturmaskinen. Vestergade 75E, 5000 Odense C.

Info vedr. bookingsystemet:

Hvis du ikke har været hos Yin & Yoga før, så scroll ned, klik på den klasse, forløb eller refugium, du vil deltage i. Nu kan du melde dig på direkte.

Har du været hos Yin & Yoga før eller købt et klippekort inden du begynder at booke dig på klasserne, er du blevet oprettet i bookingsystemet. I stedet for at melde dig til direkte på klassen, skal du derfor først logge ind. Det gør du via den grønne bare, hvor “Login” er til højre.

Herefter bliver du spurgt om du “allerede er oprettet” eller ny.

Ved booking kan du vælge at angive dine kortoplysninger, og i så fald bliver beløbet først trukket på din konto, når klassen er slut. For min skyld må du lige så gerne trykke “betal senere”, og i stedet betale kontant eller med mobile pay på dagen.

Du kan også se oversigten over yogaklasser her