fbpx
Kontakt og FAQ

Har du spørgsmål, kan du sende det her:

Please reload

Svar til diverse praktiske spørgsmål

Her er et par ofte stillede spørgsmål og dertilhørende svar.

Hvornår åbner studiet?

Døren til studiet bliver åbnet et kvarter før klassen starter – nogen gange er der åben tidligere end det. Husk venligst at se på holdskemaet, som hænger på døren, hvis døren er låst. Nogle dage er der to hold med 15 min imellem, og der kan være en klasse, som lige er ved at blive afsluttet, hvis du kommer og døren er låst.

Hvordan kan jeg betale?

Når du booker online, kan du vælge at give dine kortoplysninger og så trækker systemet automatisk betaling efter klassen er afholdt. Du kan også vælge “betal senere”, og så betaler du direkte til mig enten kontant eller med mobile pay, når du kommer (jeg foretrækker egentlig folk betaler, når de møder op, da online-betalingsystemer tager sig særdeles godt betalt).

Er der mulighed for at klæde om?

Ja, selvfølgelig. Nogen bruger de to toiletter, hvis omklædning i mere privat regi foretrækkes. De fleste klæder bare om i receptionsområdet.
Der er ikke badefaciliteter.

Er der mulighed for parkering?

Ja. Yin & Yoga ligger på første salen i Dalumcentret. Der er masser af parkeringspladser både foran og bagved centret, og gratis, ubegrænset parkering.

Kan jeg melde mig til et lukket hold, selv om jeg aldrig har prøvet yin yoga før?

Det kan du desværre ikke.
På de lukkede hold, har jeg deltagere, som har lavet yin længe – mange i flere år. De nyder den ro, der følger med, når alle ved, hvad de skal. Den ro har jeg lovet dem ikke bliver forstyrret.
Hver uge er der både åbne drop-in hold, du kan vælge, hvor alle er velkomne. Endvidere laver jeg løbende forløb for nye.

Kan jeg droppe ind eller skal jeg have meldt mig til først?

På de åbne hold er du velkommen til at droppe ind. Det kan være en rar mulighed, hvis man ikke er helt sikker på, om kan har mulighed for at komme på dagen. Bookingsystemet viser under hver enkelt af de åbne klasser, hvor mange pladser, der er tilbage, så der kan du holde øje med, om der er god plads – eller du skal have meldt dig til på forhånd.

Lejer du lokalet ud til andre undervisere, som gerne vil have et sted at køre faste ugentlig hold?

Nej, ikke her til at starte med. Jeg er ny som selvstændig, og vil have noget tid til etablere mit navn og koncept. Skulle du i stedet være interesseret i at arbejde for mig, er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle lidt om dig selv eller komme forbi en dag og præsentere dig.

Lejer du lokalet ud til særarrangmenter, workshops og så videre?

Ja. De aftener, hvor jeg ikke selv underviser, kan du leje Yin & Yoga. Lige nu er det mandag og torsdag, hvor der er ledigt. Jeg lejer lokalet ud til enkeltstående arrangementer, såsom workshops eller foredrag.
Lokalet kan lejes en halv dag (fire sammenhængende timer) til kr. 600 eller en hel dag (op til 12 timer) til kr. 900. Prisen er inkl. brug af måtter og så videre, hvor der er til 16 personer.
Undervisningsarealet er ca. 66 m2. Endvidere er der te-køkken, kaffemaskine og elkedel samt lille køleskab. Kvickly ligger i stueetagen og der er mange muligheder for at købe frokost tæt på – fx Bar Sushi og Mammas Pizzaria.
Jeg forbeholder mig retten til at takke nej, hvis jeg ikke mener det, lokalet skal bruges til, passer ind i mit koncept.