Fire dage - fem fordybelsesklasser

- 1.0 om yin yogaens grundprincipper eller næste skridt 2.0 om din energetiske krop

Din underviser på Into Yin er Tina Refning. Jeg er uddannet ERYT-200 i Yin Yoga, og har yderligere ca. 200 timer uddannelse i Yin. Jeg har undervist i forskellige yogaformer i over otte år, og var den første, der bragte yin yoga til Fyn for seks år siden. Min undervisning er praktisk, pragmatisk og altid differentieret, så du får det, du har brug for – og ikke bare en “one size fits all”.

Der vil max være 12 deltagere på forløbet. Forløbet gennemføres ved fire deltagere. Der aflyses en uge før, hvis der ikke er tilmeldinger nok. Beløbet trækkes fra dit kort på kursets første dag.

Undervisningen foregår hos Yin & Yoga på Dalumvej 42, 1. sal, 5250 Odense SV. Studiet ligger sammen med Dalumcentret, og der er gratis, tidsudbegrænset parkering på foran og bagved centret. Hvis du kommer med tog, så ligger den lille station, Fruens Bøge, under 10 minutters gang fra Dalumcentret.

Yin Yoga er at være stille, og når kroppen er stille i længere tid, bliver man kold.
Så uanset temperaturen udenfor, er det godt at medbringe varme strømper og måske en trøje. Ellers skal du bare være iført tøj, du kan bevæge dig i. Alle redskaber, vi bruger gennem dagene – blokke, bælter og bolde – er til rådighed, men du bedes selv medbringe din yogamåtte og et tæppe eller to tæpper.

Du kan læse mere om Into Yin 1.0 – om yin yogaens grundprincipper her og mere om Into Yin 2.0 – om din energetiske krop her.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.