Fredags drop-(y)in
Til forsiden

På drop-in klasserne fredag er alle niveauer velkomne, også dig, som er ny til yin.

Drop-in kan være til dig, som ikke har mulighed for at deltage i et forløb over flere uger eller dig, som bare har brug for at give dig selv 90 minutters fordybelse, når der er tid til det. Hver uge byder på et nyt fokus, som enten tager afsæt i en del af kroppen – fx. ryggen eller en del af den kinesiske teori om meridianbaner – fx. et program til Mave- og Miltmeridianerne.

Om fredagen har vi oftest særligt fokus på at bringe krop og hoved til ro, så du kan lægge arbejdsugen fra dig og få en rar start på din weekend.

Der er yin yoga tre gange om fredagen.

  • Kl. 10:00-11:30
  • Kl. 13:30-15:00
  • Kl. 16:00-17:30

Klasserne bookes her

Kursus i yin yoga

For nogen passer det bedst at bruge drop-in klasserne. Andre slapper bedre af, hvis de har fået teorien bag det, de skal lave, grundigt gennemgået. Hører du til den sidste gruppe, er fordybelsesdagene om yin yogaens grundprincipper måske noget for dig. Du kan læse om forløbet her.

Pris pr. klasse kr. 125

Klippekort til 10 gange kr. 1000 (varer fem måneder)

Max holdstørrelse på klasserne er 12 personer. klassen gennemføres ved Tre tilmeldte, og aflyses ellers dagen før, kl. 20. klippekortet kan bruges til alle drop-in klasser i yin yoga og aerial yoga samt fordybelsesklasser om lørdagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.