Fordybelsesklasser yin yoga

Klasser i yin yoga med “et twist”

Et par dage hver måned har jeg lejet lokalet hos Gotved Energi, og tilbyder fordybelsesklasser i yin yoga (eller kurser). Klasserne kan tages enkeltvis eller som et lille samlet forløb på tre klasser.

En klasse kr. 250, to klasser kr. 425, tre klasser kr. 600.

Til forsiden

OKTOBER

Fordybelseklasser for dig, som har erfaring med yin yoga

Mindful guidning ud fra Daoismens tre søjler/principper om enkelthed, medfølelse og tålmodighed.

Den fysiske del af programmet er også taget fra det kinesiske og de tre energiomløb i kroppen, vi overordnet kalder fordøjelse, rodfæstelse og udrensning/give slip.

Du kan læse mere om hver enkelt klasse på linkene. Tilmeld dig de klasser, du har lyst til at deltage i, og så betaler du, når du kommer til den første klasse.

NOVEMBER

Alle niveauer – også dig, som er ny til yin

I november arbejder vi med yin yoga kombineret med myofascial release (mfr). Det er en simpel, men effektiv teknik, hvor du laver boldmassage på dig selv, og derved kan vi blødgøre vævet inden, vi laver vores yin yoga stræk. .

Ud over at være en effektiv teknik til at løsne spændinger, er yin yoga kombineret med mfr stadig afstressende, og måske egner den sig bedre til dig, som gerne vil fordybe dig i din krop, men gerne vil have en mere praktisk og knap så spirituel/langhåret tilgang :-).

Der er i alt seks klasser, som kan tages enkeltvis eller sættes sammen til et lille forløb, hvor du kommer hele kroppen igennem.