Yin yoga & mindfulness – påsken ’24

– yin yoga som middel mod stress

Tre dage med fem klasser i yin yoga

I påsken

Begrebet “mindfulness” kender de fleste efterhånden. Det har fundet vej ind i stort set alle brancher – enten som middel mod stress, men det bruges også til at lære folk at yde en bedre præstation såvel fysisk som mentalt.

At være mindful betyder overordnet at fokusere på en ting ad gangen. Som yin yoga er det simpelt, men ikke nemt.

Hvis du er meget stresset/overbelastet virker forslag om at være mindful måske ikke – især, hvis du bare får at vide, “du bør meditere”. Det og andet vedr. mindfulness snakker vi om og øver os på på dette kursus, som inkluderer i alt 12,5 timers undervisning samt fælles frokost både fredag og lørdag. Alt er inkluderet i prisen og på stedet har jeg også alt udstyr, selv om du selvfølgelig gerne må medbringe dit eget.

Program og mødetider for de fem klasser:

Fredag d. 29. marts, kl. 09:30-12:00: Intro til kurset samt de to begreber stress og mindfulness

Fredag d. 29. marts, kl. 13:30-16:00: Intro til det autonome nervesystem og The Relaxation Response

Lørdag d. 30. marts, kl. 09:30-12:00: Intro til det indiske chakra system

Lørdag d. 30. marts, kl. 13:30-16:00: Intro til yoga nidra

Søndag d. 31. marts, kl. 09:30-12:00: Intro til yin yoga som middel mod stress

Hvor og hvordan?

Undervisningen foregår i Højby i Odense S, mere præcist Gotved Energi, Nr. Lyndelses Vej 4, 5260 Odense S.

Der ligger en offentlig parkeringsplads ca. 300 meter fra salen (“Musikrummet” – dukker op på Google), hvor du kan parkere gratis og uden tidsbegrænsning. Endvidere kan du tage med Arriva og Svendborgbanen, og stå af på den lille Højby Station, som ligger ca. 500 meter derfra. I skrivende stund (efterår ’23) standser toget fra Odense Banegård i Højby kl. 09:16, så det passer lige med, du kan være i lokalet til klassernes start kl. 09:30.

Alt, hvad du har brug for af måtter, tæpper og så videre kan du låne på stedet, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dit eget.

I prisen for kurset er inkluderet en fælles frokost både fredag og lørdag, hvis der er åben, kommer maden fra www.hojbyhus.dk, som er en økologisk cafe og butik tæt på. Ellers får du selvfølgelig noget tilsvarende. Frokosten vil være vegetarisk. Hvis du har allergi eller er veganer, så send en mail med oplysninger.

Vi er i naturskønne omgivelser, så efter frokosten vil jeg anbefale dig at gå en tur, hvile dig eller hyggesnakke lidt over en kop kaffe eller te.

Jeg er åbner i lokalet 15 min før, og der vil alle dage være kaffe/the og lidt snacks.

Pris kr. 1375

Max. antal deltagere: 14

Tilmelding her