Yin Yoga Refugium

Fem dages afslapning med masser af yin yoga med mere på Løgumkloster Refugium.

Vælg mellem en fem dages sommerferie i uge 29 eller efterårsferie i uge 42.

Yin Yoga Refugium er en fem dages yin yoga-ferie på Løgumkloster Refugium, som er klassificeret som et tre-stjernet hotel.

Du kan komme på et fem dage/fire overnatningers ophold i uge 29 eller i uge 42.

Begge gange følger samme program.

Når du har betalt for refugiet, er det alt inklusive – du får enkeltværelse med eget bad og toilet, alle måltider, dit eget sæt gua-sha skrabere og selvfølgelig masser af yin yoga.

Det er et ophold særligt designet til dig, som har lyst til eller brug for at give dig selv nogle dage, hvor du ikke skal tage stilling til noget som helst. Dig, som måske skal af sted alene eller dig, der gerne vil på yogaferie, men ikke er interesseret i en laaang rejse..

Vi følger Refugiets daglige rytme, som du kan læse om her. Ind i mellem de mange måltider, skal vi lave yin yoga og tilknyttede aktiviteter. Vi mødes til to daglige sessions (undtagen fredag, hvor vi kun har praksis om formiddagen). Alle dagene om formiddagen, og så skifter vi lidt mellem at lave session nr. to eftermiddag eller aften.

Hvad skal vi lave?

Masser af yin yoga – naturligvis.

Endvidere skal vi snakke om bindevæv og kinesisk medicin. Du bliver introduceret for gua sha (på billedet – du får dit eget sæt), mandala, “skærmfaste” og reflektionsøvelser.

Der er mulighed for at være i hyggeligt selskab med de andre deltagere, gå lange ture eller måske trænger du bare til alenetid med en god bog.

Der er plads til 10 deltagere. Forløbet gennemføres med seks tilmeldinger, og aflyses en måned før, hvis der ikke er tilmeldinger nok (ift. retningslinger fra Refugiet).

Da opholdet skal betales til Refugiet forud for vores ankomst, skal du også betale, når du tilmelder dig. Det betales naturligvis tilbage (minus online gebyret) ved en eventuel aflysning.

Hvis du klikker videre til bookingsiden, kan du se den overordnede plan for, hvornår vi laver yin yoga. Den helt detaljerede plan kommer i løbet af juni. Jeg er på uddannelse i mit sidste yin yoga-modul hos min lærer, Jo Phee, i juni, og regner stærkt med, der dukker nye spændende ting op, som jeg kan give videre til jer.

Pris alt inkl. kr. 5275.

Tilmelding til sommer-refugiet her og til efterårs-refugiet her.