Yin Yoga Refugium

Fem dages afslapning med masser af yin yoga med mere på Løgumkloster Refugium i uge 42.

Yin Yoga Refugium er en fem dages yin yoga-ferie på Løgumkloster Refugium, som er klassificeret som et tre-stjernet hotel.

Når du har betalt for refugiet, er det alt inklusive – du får enkeltværelse med eget bad og toilet, alle måltider, dit eget sæt gua-sha skrabere og selvfølgelig masser af yin yoga.

Det er et ophold særligt designet til dig, som har lyst til eller brug for at give dig selv nogle dage, hvor du ikke skal tage stilling til noget som helst. Dig, som måske skal af sted alene eller dig, der gerne vil på yogaferie, men ikke er interesseret i en lang rejse..

Vi følger Refugiets daglige rytme, som du kan læse om her. Ind i mellem de mange herlige måltider, skal vi lave yin yoga og tilknyttede aktiviteter. Vi mødes til to daglige sessions (undtagen fredag, hvor vi skal hjem igen, og derfor kun har praksis om formiddagen).

Hvad skal vi lave?

Masser af yin yoga – naturligvis.

Som baggrund for en sund yin yoga-praksis vil der før hver praksis være ca. 15 minutters teori.

Hvis du ikke er interesseret i teorien – måske har du hørt den før, måske er det bare meget at tage ind, og du har brug for at fokusere på din praksis – så springer du bare teorien over, og kommer til lokale, når vi starter vores praksis.

Teorien inkluderer en introduktion til begrebet “balance” – de første to dage som vi ser kroppen i en traditionel vestlig forståelse.

De næste to dage kigger vi på “energi-balance”, som kroppen forståes i traditionel kinesisk medicin.

På 5. dagen, fredag, binder vi det hele sammen.

Under et par af vores session bliver du bliver introduceret for gua sha (på billedet – du får dit eget sæt, som du selvfølgelig kan tage med hjem).

Der er plads til 10 overnattende deltagere. Forløbet gennemføres med seks tilmeldinger, og aflyses en måned før, hvis der ikke er tilmeldinger nok (ift. retningslinger fra Refugiet).

Hvis du bor i nærheden af Løgumkloster, og gerne vil med, men ikke har brug for overnatning, så send mig en mail for vi har plads til et par deltagere mere i salen, som ikke har behov for værelser.

Pris alt inkl. enkeltværelse, fuld forplejning, yin yoga og gua sha-skrabere kr. 5275.

Tilmelding efterårs-refugiet her.