Into Yin

Din underviser på Into Yin er Tina Refning, E-RYT200 i Yin Yoga fra Yinspiration, og med yderligere ca. 200 timer uddannelse i Yin, herunder modul om yin yoga til atleter hos Sofie Ringsten.

Jeg har undervist forskellige steder og i mange forskellige yogaformer siden 2012, men det var kærlighed ved første blik/yin-yoga-klasse, da jeg opdagede yin yoga i forbindelse med en tur til København i foråret 2014, hvor jeg egentlig var for at uddanne mig i børneyoga.

Derfor var det også herligt, jeg fik lov at gå i gang med yin yoga her i Odense i efteråret 2014, da jeg var ansat i Nordisk Yoga. Det er siden blevet til over 1000 klassers undervisning.

Min undervisning er praktisk, pragmatisk og altid differentieret, så du får det, du har brug for – og ikke bare en “one size fits all”.

Der vil max være 12 deltagere på forløbet. Forløbet gennemføres ved fire deltagere. Der aflyses en uge før, hvis der ikke er tilmeldinger nok. Hvis du sætter dine kortoplysninger ind ved betaling, trækkes beløbet fra dit kort på kursets første dag. Du er lige så velkommen til at betale med mobile pay eller kontant på kursets første dag.

Undervisningen foregår hos Yin & Yoga på Dalumvej 42, 1. sal, 5250 Odense SV. Studiet ligger sammen med Dalumcentret, og der er gratis, tidsudbegrænset parkering på foran og bagved centret. Hvis du kommer med tog, så ligger den lille station, Fruens Bøge, under 10 minutters gang fra Dalumcentret.

Yin Yoga er at være stille, og når kroppen er stille i længere tid, bliver man kold.
Så uanset temperaturen udenfor, er det godt at medbringe varme strømper og måske en trøje. Ellers skal du bare være iført tøj, du kan bevæge dig i. Alle redskaber, vi bruger gennem dagene – blokke, bælter og bolde – er til rådighed, men du bedes selv medbringe din yogamåtte og et tæppe eller to tæpper.

Du kan læse mere om Into Yin 1.0 – om yin yogaens grundprincipper her og mere om Into Yin 2.0 – om din energetiske krop her.